Produktfoto - swimmingpool

Produktfoto – Wellmore A/S

Wellmore A/S har et af Danmarks største showroom på 1.400 m2 med en bred vifte af wellness-produkter til såvel udeliv som indeliv. Wellness-delen omfatter blandt andet swimmingpools, udespa og udebrusere, og til hjemmets badeværelse eller wellnessrum forhandles et stort udvalg af spabade, dampkabiner, brusekabiner, badekar, saunaer og et af landets største udvalg af infrarøde løsninger.

Wellmore A/S gik hele vejen, da man ikke følte at det eksisterende billedmateriale af virksomhedens spabade, badekar og infrarøde produkter kunne løfte opgaven, og valgte – i tæt samarbejde med Firmafotograferne – at bruge den nødvendige tid og penge på at få indrettet et hjørne af deres showroom så det med et snuptag kunne laves til et improviseret studie.

Det har efterfølgende vist sig at være en rigtig god idé, ikke mindst fordi man nogen gange har brug for at få relativt få produkter fotograferet og derfor helst ikke skal spilde for mange mandetimer på forberedelserne. Hurtigt og effektivt, og dermed bestemt også billigere for virksomheden på den lange bane.

Firmafotograferne har fotograferet alle Wellmores medarbejdere og produkter i virksomhedens egne lokaler i Egtved, på nær et par færdige pool-løsninger som er fotograferet hos kunderne.

Denne type opgaver afregnes typisk pr. påbegyndt time, og da vi kan arbejde meget effektivt og fotografere de relativt store produkter i lokalet lige ved siden af lageret, er prisen pr. produkt ofte under 300-500 kr. pr. produkt (en hel dags fotografering koster omkring 8-10.000 kr. plus kørsel, lidt afhængig af, hvor meget efterbehandling, der skal foretages på de færdige billeder).