Om os

Firmafotograferne – vores opgave er at sælge DIG og DINE varer!

Firmafotograferne – vi er dem, der vil gøre amerikanske billeddatabaser og medarbejderfotos fra mobiltelefonen til noget, der hører fortiden til i dansk markedsføringsmateriale!

Vi er den seriøse partner omkring medieproduktion, og du vil blive mødt af en fotograf, som tænker ud af boksen. Vi foretager en grundig planlægning af dine billeder, og sætter en ære i at levere en uovertruffen kundeservice, sammen med et sæt fremragende billeder.

Med base i Kolding har vi udstyr og faciliteter til at klare både studie- og location-optagelser. Det er alene dine behov og ønsker, der sætter grænsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på, hvordan vi løser lige netop DIN opgave. Vi er altid klar med et godt råd, og hvis du foretrækker at mødes ansigt til ansigt, er vi meget gerne vært ved en god kop kaffe i studiet i Kolding.

Fotograferne

Produktionen af medier er ikke bare et spørgsmål om at pege et kamera i nogenlunde den rigtige retning og trykke på en knap. Der er rigtig mange opgaver før og efter selve optagelserne, og det er her, en god rådgivning kan spare rigtig mange frustrationer og spildte penge. Vi hjælper meget gerne vores kunder med hele processen, fra den indledende sparring til det færdige produkt. Vi er altid klar til en kop kaffe og en uforpligtende snak om jeres udfordringer.

Anders C. Madsen fotograf
Ejer og fotograf.

Anders har en fortid inden for salg, marketing og projektledelse, og har et indgående kendskab til processer og behov i mange forskellige typer virksomheder.

Anders forstår at “godt nok” nogen gange er en nødvendighed, fordi der også er et ord der hedder “budget”, men han mestrer samtidig kunsten at strække budgettet mest muligt.

Lasse Lagoni fotograf
Fotograf og droneoperatør.

Lasse er lidt af en tusindkunstner, rent fotografisk, men hans hjerte banker især for koncert-fotografi som han udbyder gennem sin egen virksomhed, Fotograf Lasse Lagoni.

Her hos Firmafotograferne møder I ham primært som fotograf og droneoperatør ude i virksomhederne, hvor hans erfaring sikrer en hurtig og effektiv afvikling af opgaverne.

Kontakt

Brug for hjælp? Spørgsmål til en opgave. Behov for lidt sparring? Lyst til en kop kaffe og lidt inspiration? Kom glad – jeg hjælper rigtig gerne!

Anders C. Madsen fotograf
Kontor

Vestergade 32
6622 Bække

Studie

Dalbygade 40H
6000 Kolding