“Et portrætfoto af mig til
firmaets hjemmeside?
Hvorfor nu det?”

I en verden som i stigende grad lever på internettet, er den personlige relation en vigtig faktor, når der handles. Mennesker handler med mennesker, ikke med virksomheder. Forholdet mellem medarbejder og kunde bliver derfor paradoksalt nok vigtigere, jo mindre vi mødes med hinanden.

Det er derfor vigtigt at kunderne har en fornemmelse af, hvem de kommunikerer med, uanset om det er over telefonen eller via e-mail. I den sammenhæng er et portrætfoto af medarbejderne på hjemmesiden, på Facebook eller på LinkedIn et meget stærkt kort.

Portrætfoto erhverv

Fra start til slut

Jeg hjælper dig hele vejen gennem processen med at finde et udtryk som matcher virksomheden og dens værdier, planlægge og gennemføre fotograferingen og endelig at levere billederne til dig og eventuelle samarbejdspartnere – webbureau, reklamebureau eller lignende.

Du kan med en minimal arbejdsindsats derfor præsentere virksomhedens største aktiv – medarbejderne – på en pæn og tillidsvækkende måde, overfor nuværende og potentielle kunder.

Du kan se en række eksempler på opgaver, jeg tidligere har løst for vores kunder på siden med referencer.

Fotograferingen kan klares på flere måder, og det er egentlig mest op til dine behov og ønsker, hvordan vi sammen skal gøre det. Det væsentlige er, at vi kan tage billeder på en måde, der får medarbejderen til at følge sig godt tilpas.

Hvis vi arbejder i studiet, er der fred og ro til at lave nogle stærke portrætter i en behagelig, uforstyrret atmosfære. Jeg byder på en god kop kaffe, te eller vand under fotograferingen.

Hvis vi i stedet laver billederne hos virksomheden, er fordelen en betydelig tidsbesparelse. Medarbejderne trækkes kun ud af deres daglige arbejde i få minutter, og er derefter tilbage på pladsen igen. Ofte kan vi lave fotograferingen som en stafet, hvor den fotograferede medarbejder sender den næste medarbejder til fotografen.

Portræt i studie

Portrætfoto i studie

Priserne starter i 495 kr. for en halv times fotografering og 2 færdige billeder.

Der laves altid to færdige portrætfotos (f.eks. et formelt og et afslappet portrætfoto) og begge leveres i både farve og sort/hvid. Ofte bruges det formelle billede på hjemmesiden og visitkort, mens det afslappede kan bruges på sociale medier.

Portrætfoto på lokation

Portrætfoto i virksomheden

Priserne varierer efter opgaven, men vi starter ved 195 kr. pr. medarbejder, plus et opstillingsgebyr på 995 kr. pr. lokation.

Der kræves et almindeligt mødelokale med et frit gulvareal på minimum 4×6 meter med et enkelt 220V-stik for at lave en sådan session. Stort set enhver virksomhed vil derfor have de fysiske rammer tilgængelige.

Kontakt

Brug for hjælp? Spørgsmål til en opgave. Behov for lidt sparring? Lyst til en kop kaffe og lidt inspiration? Kom glad – jeg hjælper rigtig gerne!

Anders C. Madsen fotograf
Kontor

Vestergade 32
6622 Bække

Studie

Dalbygade 40H
6000 Kolding