Portrætfoto

Portrætfoto – virksomhedens ansigt udadtil

Portrætfoto erhvervDet kan forekomme paradoksalt, men i en verden som i stadig højere grad lever på internettet, er den personlige relation mellem en virksomheds medarbejdere og dens kunder den vigtigste faktor, når der skal handles – mennesker handler med mennesker, ikke med virksomheder.

Det er derfor vigtigt at kunderne har en fornemmelse af, hvem de kommunikerer med – uanset om det er over telefonen eller via e-mail – og i den sammenhæng er et portrætfoto af medarbejderne på hjemmesiden, på Facebook eller på LinkedIn et meget stærkt kort.

Vi hjælper jer hele vejen gennem processen med at finde et udtryk som matcher virksomheden og dens værdier, planlægge og gennemføre fotograferingen og endelig at levere billederne til jer og eventuelle samarbejdspartnere (webbureau, reklamebureau eller lignende), så I med en minimal arbejdsindsats kan præsentere virksomhedens største aktiv – jeres medarbejdere – på en pæn, tillidsvækkende måde, overfor nuværende og potentielle kunder.

Fotograferingen kan klares på flere måder, og det er egentlig mest op til jer, hvordan vi skal gøre det:

Portrætfoto i studie

Her er der fred og ro til at lave gode billeder i en behagelig, uforstyrret atmosfære. Priserne starter i 495 kr. plus moms for en halv times fotografering og 2 færdige billeder.

Portrætfoto i virksomheden

Fordelen for virksomheden er, at medarbejderne kun trækkes ud af deres daglige arbejde i få minutter, og ofte laves fotograferingen som en stafet, hvor den fotograferede medarbejder sender den næste medarbejder til fotografen. Priserne varierer efter opgaven, men vi starter ved 195 kr. plus moms pr. medarbejder, plus et opstartsgebyr på 995 kr. plus moms pr. lokation.

Eksempler på portrætfoto

Vi har lavet rigtig mange forskellige typer opgaver, og ofte laver vi portrætfotos af virksomhedens medarbejdere som en del af en større pakke, hvor hele virksomhedens billed- og videomateriale får en overhaling. En del af opgaverne har vi fået lov til at fortælle om, og de kan måske fungere som en inspiration for jeres egen opgave. Se listen med eksempler på portrætfotos her.