Firmaprofilering – Kondal Trailercenter

Kondal Trailercenter er specialister inden for Brenderup Trailer med mere end 15 års erfaring, og har stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger af alle trailermærker. Kenneth Kondal sætter en ære i at give en god og sober rådgivning i forbindelse med salg og repraration, og opfordrer altid kunderne til at komme omkring forretningen i Ejby for en snak og en personlig demonstration, før der handles.

Firmafotograferne har rådgivet Kondal Trailercenter i forbindelse med, at man gerne ville etablere et lille fotostudie til brug for fotografering af små produkter, samt et fotohjørne, hvor man kunne fotografere specielt tilpassede trailere før de leveres til kunden.

Derudover har vi fotograferet virksomhedens medarbejdere og lavet en portfolio af stemnings- og produktbilleder til brug på Kondal Trailercenters Facebookside – man ønsker ikke at bruge generiske billeder fra amerikanske billeddatabaser, men vil anvende egne billeder fra virksomhedens egne lokaler, af virksomhedens egne produkter og med de rigtige medarbejdere. Alle billeder er lavet i og omkring lokalerne i Ejby.

Prisen varierer naturligvis meget i forhold til, hvor mange billeder der skal laves og hvor mange lokationer, der eventuelt skal fotograferes på, men en typisk pris ligger et sted mellem 3.000-8.000 kr. for et par timer op til en hel dags fotografering.