Produktfoto – Locon ApS

Locon ApS leverer rengøringsartikler og -udstyr til en bred palette af professionelle kunder og har et produktsortiment som spænder fra helt almindelige engangsklude til store rengøringsvogne med specielle antistatiske hjul, som gør det muligt at bruge dem uden risiko på hospitalsstuer med ekstremt følsomt elektronisk udstyr. Locon ApS har deres egen moppefabrik i Tyskland, og lægger stor vægt på at sælge produkter, der er lavet med hensyn til miljøet og helbredet på de mennesker, der skal bruge dem.

Firmafotograferne har fotograferet alle medarbejderne og de nyeste servicevogne, og har fungeret som rådgiver for Locon ApS, da de ønskede at etablere deres eget fotostudie til produkfotografering af mindre produkter.

De fleste medarbejdere og servicevogne er fotograferet i Locons lokaler i Kolding, men nogle få medarbejdere er efterfølgende fotograferet i vores eget studie, hvorefter billederne har fået indsat en ny baggrund.

Prismæssigt spænder denne type opgaver meget bredt, fra 495 kr. for et sæt medarbejderportrætter i studiet, til 8-10.000 kr. plus kørsel for en hel dags fotografering i virksomhedens egne lokaler.