Skorstensgaard

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Virksomheden er startet i 2009 af brødrene Martin & Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksted, både selvstændigt og som driftsansvarlige på mærkeværksteder.

Skorstensgaard blev i efteråret 2014 nomineret til Entrepreneur of the Year samt kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Firmafotograferne har siden april 2017 løst alle fotoopgaver for Skorstensgaard, og har været på farten fra Esbjerg i vest til Taastrup i øst for at fotografere de nyåbnede afdelinger og deres administrative medarbejdere.

Vi arbejder meget tæt med marketingsafdelingen hos Skorstensgaard, således at vi leverer deres billeder navngivne og farvekorrigerede efter Skorstensgaards helt egne specifikationer. Dette betyder at marketingsafdelingen ikke skal bruge tid på efterbehandling af billederne, men uden videre kan bruge dem på virksomhedens hjemmeside.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at løfte jeres markedsføringsmateriale til et nyt niveau? Klik nedenfor for at beregne en pris på netop jeres opgave, eller kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder – vores kontaktoplysninger findes her, og vi har altid kaffe på kanden eller tid til en snak i telefonen.

 

Beregn din pris