Produktfoto – Rider by Horse

Rider by Horse er en dansk producent af hestedækkener, sadelunderlag, fluehætter og mange andre slags udstyr til heste. De havde i en periode lavet deres egne produktbilleder, men var ikke tilfreds med resultatet, og tog derfor kontakt til os da efterårskollektionen ’17 skulle fotograferes.

Andreas fra Rider by Horse har et klart billede af, hvordan deres udstyr skal præsenteres, hvilket gjorde opgaven markant nemmere som fotograf – i det tilfælde er vores opgave “bare” at arbejde os hen mod kundens vision for de billeder, de gerne vil have ud af fotograferingen.

Prismæssigt er en opgave som denne svær at definere, fordi Rider by Horse ud over fotograferingen havde et ønske om at der skulle foretages en del efterbehandling af billederne – og da Andreas samtidig allerede havde et veldefineret arbejdsflow, vi kunne bruge, endte vi med rigtig mange billeder pr. fotodag – og dermed også med rigtig meget efterbehandling af billederne.

Hvis du sidder med en tilsvarende opgave vil det være fornuftigt at regne med ca. 12.000 kr. pr. fotodag, men kontakt os og hør nærmere – det er virkelig svært at give andet end et MEGET løst fingerpeg om prisen i dette tilfælde.