Tinne Drejer Portræt

Portrætfoto – Tinne Drejer

Tinne er jurist og arbejder primært med mindre og mellemstore virksomheder – og så er hun en klasse A-netværker, som konstant prøver at tilføje sine klienter og samarbejdspartnere ekstra værdi og forretningsmuligheder. Tinne havde brug for at vise flere sider af sig selv, end det, der kunne gøres med et enkelt portrætfoto, og til dette formål var vores PortrætPortfolio lige i skabet.

Fordelen ved PortrætPortfolio er, at der egentlig ikke er nogen grænser ud over de rent praktiske som afstand og tid, så Tinne valgte at bruge noget af tiden på at køre til hendes kontor i Vejle og lave nogle billeder som viste hende i sit daglige miljø – noget som har gjort hendes portfolio brugbar til en langt større palette af situationer end hvis vi blot havde lavet studieportrætter af hende.

Prisen for en PortrætPortfolio-session på 3 timer er 3.500 kr. plus moms, hvilket placerer det i den høje ende i vores portræt-afdeling, men udbyttet er altså også et helt andet end en hurtig studiesession på en halv time med en enkelt omklædning undervejs.

Tinne var rigtig glad for oplevelsen:

“Har en rigtig god fornemmelse og følte mig rigtig godt vejledt. Så fra at synes det at skulle have taget firmafotos var en ting, som “bare skulle gøres”, endte det med, at jeg gik derfra med en følelse af “Yes, hvor er det her fedt”!

Tinne Drejer, Saxo Advokater