Jysk Truckservice Forside

Forside
Nye maskiner
Brugte maskiner
Truckservice
Finansiering, Leje og Leasing
Om os

Jysk Truckservice kan hjælpe dig hele vejen gennem anskaffelse og drift af din gaffeltruck, fra behovsanalyse og køb eller leasing, til service og vedligehold af maskinen. Vi arbejder primært med mindre og mellemstore kunder, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige gaffeltruck og servicepakke til dit behov. Vi sælger både nye og brugte maskiner, og vores brugte maskiner er selvfølgelig blevet gennemgået og serviceret eller renoveret, inden de bliver leveret til dig.

Har du brug for en gaffeltruck til at hjælpe virksomheden gennem en presset tid, hjælper vi rigtig gerne med en udlejningsmaskine helt ned til en enkelt måned. Hvis du vil kende din månedlige omkostning til din gaffeltruck helt præcist, har vi både mulighed for leasing- og serviceaftaler, som fjerner enhver risiko fra jeres skuldre og lader økonomidirektøren sove lidt bedre om natten.

En gaffeltruck er på mange måder den oversete helt i mange virksomheder, og det er først når den holder stille, man opdager hvor meget arbejde, den egentlig laver. Tømme lastbilen for paller med nye råvarer? Flytte halvfabrikata rundt mellem virksomhedens produktionslinier? Læsse færdige varer på lastbiler? – det hele står stille sammen med din trofaste gaffeltruck.

Vi er derfor altid klar til at rykke ud og få dig tilbage på banen. Vi har kompetente servicefolk, hurtig adgang til reservedele og egen produktion af hydraulikslanger, som sikrer dig den hurtigste responstid og det bedste servicearbejde. Indrømmet – vi bliver aldrig de billigste på markedet, men vi kommer med det samme, når du ringer, og vi kører ikke før tingene virker igen. Vi giver så vidt muligt et prisoverslag før vi udfører opgaven, og informerer altid med det samme, hvis vi finder flere fejl i forbindelse med servicearbejdet.

Vi arbejder udfra grundprincipper som ærlighed, grundighed og pålidelighed, og uden at prale kan det godt ses på forholdet til vores kunder – mange af dem har været hos os i mange år.