Firmaprofilering – Forstas A/S

Forstas A/S udfører driftsopgaver, vedligeholdelses-opgaver og anlægsopgaver over hele landet. Bane-entreprenør afdelingen er med til at sikre sikker togdrift på alle landets jernbanestrækninger, mens anlægsafdelingens professionelle anlægsgartnere, skov- og naturteknikere, green keepers, brolæggere og andre specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede plejeopgaver.

Firmafotograferne har fotograferet alle medarbejdere i de tre afdelinger i Vejle, Aarhus og Ganløse, og har desuden været rundt i landet og fotograferet medarbejderne og deres maskiner, mens de udførte nogle af de mange forskelligartede opgaver, virksomheden løser for deres kunder.

En opgave som denne er i høj grad afhængig af, at du som kunde sørger for en præcis koordinering mellem afdelingerne, således at vi kan nå så mange fotos som muligt i løbet af en den tid, vi bruger i marken. Samtidig er det vigtigt at fotografen på forhånd har fået de nødvendige sikkerhedsinformationer og eventuelle godkendelser, og at man har sørget for adgang til områder, hvor der normalt ville være adgang forbudt.

Denne type opgaver svinger utroligt meget i pris, men forvent at vi starter omkring 8.000 kr. og hurtigt bevæger os op på 12-15.000 kr. inkl. kørsel pr. dag. Ring og lad os få en snak om dit helt specifikke behov.