Reklamefoto

Reklamefotos er din virksomheds genvej til at at profilere og markedsføre jeres produkter bedst muligt. Samtidig er det jeres stærkeste redskab til visuelt at vise jeres kunder, hvad jeres produkter består af, men også hvorfor de skal vælge netop jeres produkter. Vi hjælper jer med at lave reklamefotos, som passer specielt til jeres behov og budget, og giver jer præcist det udtryk, I ønsker at vise i forholdet til jeres kunder – til en pris, alle kan være med til.

Nedenfor har vi samlet en række eksempler på opgaver, vi har løst for kunder – brug dem meget gerne som inspiration til din egen opgave, eller se vores side med referencer for flere forslag.

 

 

Reklamefoto på lokation

For de fleste virksomheder vil det give mest mening at få fotograferet større produkter i virksomhedens egne lokaler. Vi skal bruge et minimum af plads (et mødelokale på 4×6 meter er som regel nok til et godt reklamefoto af mindre emner), og vi kan i princippet pakke hele studiet sammen og tage det med.

Større maskiner og installationer fotograferes også ofte på installationsstedet i samråd med den kunde, der har produktet opstillet.

Reklamefoto i studie

Alternativt kan fotograferingen foregå i mit eget studie, hvor selv større produkter køres ind i studiet på rullevogne eller med en palleløfter, og der er plads nok til at der kan forberedes produkter til fotografering samtidig med, at andre produkter fotograferes.

Priser

Priserne afhænger selvsagt rigtig meget af den enkelte opgave, men som udgangspunkt starter en reklamefoto-opgave typisk i 4-5.000 kr. plus moms for en halv dags fotografering. For dette beløb kan man forvente 30-50 færdige billeder hvis der ikke er behov for decideret retouchering af billederne. Bemærk at det også er muligt at kombinere reklamefoto med portrætfotografering i en af vores pakkeløsninger.

Levering

De færdige billeder leveres via DropBox eller på USB-stick efter eget ønske. Filer til brug for både tryk, websider og sociale medier leveres som standard. Vi leverer så vidt muligt billeder med firmanavn og produktnavn eller varenummer i filnavnet, så det er let at håndtere billederne efterfølgende i markedsføringen, og vi sender gerne en kopi direkte til web- eller reklamebureauet.