Priser

Vi hjælper meget gerne med et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave, så giv os endelig et ring på 51 90 06 95 for en snak om jeres muligheder, send en e-mail til info@firmafotograferne.dk eller brug kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug vores prisberegner til at sammensætte en uforpligtende pris på din helt personlige opgave, baseret på prislisten nedenfor.

Firmafotograferne kan stå for hele processen, fra planlægning af fotograferingen til afsendelse af de færdige billeder til reklame- eller webbureau – det eneste, vi skal bruge, er en dato, et mødelokale og en liste over medarbejderne.

Beregn din pris


PortrætBasis

Firmaportræt - sort baggrundStandardløsningen med 2 gode, professionelle billeder af hver medarbejder. Vælg mellem 3 forskellige farver baggrund (sort, grå eller hvid). Alle medarbejdere fotograferes på den samme baggrund. Hvert portræt leveres i både farve og sort/hvid som standard.

Under fotograferingen gennemgår vi resultaterne og justerer udtryk og posering for at få et så godt resultat som muligt, hvorefter de endelige billeder vælges i samarbejde med medarbejderen.

Anbefales til visitkort, sikkerhedskort, hjemmeside, LinkedIn og lignende.

Bestilling af PortrætPlus er en mulighed ved minimum 5 medarbejdere.

125 kr. pr. medarbejder (min. 5 medarbejdere).

500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.

3,53 kr. pr. kilometer.

Beregn din pris


PortrætPlus

Firmaportræt - formeltDen udvidede pakke med 4 billeder af medarbejderen, leveret i både farve og sort/hvid. Mulighed for at vælge to forskellige udtryk, f.eks. sort baggrund og med kontoret som baggrund, eller f.eks. formel påklædning og casual påklædning.

Der afsættes 30 minutter til hver medarbejder, inkl. opstilling og nedtagning.

Bestilling af PortrætPlus er en mulighed ved minimum 2 medarbejdere.

Anbefales til de samme formål som PortrætBasis-pakken, men derudover også til pressemeddelelser, avisomtaler og andre PR-relaterede præsentationer, hvor et konventionelt portræt måske er lidt for formelt.

2-4 medarbejdere: 595 kr. pr. medarbejder.

5+ medarbejdere: 495 kr. pr. medarbejder.

Hvis optagelserne til PortrætPlus finder sted på en anden lokation end optagelserne til PortrætBasis-pakken må der påregnes:

500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.

3,53 kr. pr. kilometer.

Beregn din pris


FirmaProfil

Firmaprofilering - medarbejdereFotografering på lokation efter virksomhedens ønske. Der kan være tale om bygninger, lokaler, køretøjer, produkter, installationer eller andet, der kan bruges i profileringen af virksomheden eller dens produkter.

Der bookes hele timer og der må som udgangspunkt forventes 8-10 færdige billeder pr. time under normale forhold. Dette kan imidlertid ændres en del, hvis lokationerne er vanskeligt tilgængelige, kræver opstilling af lys eller andet udstyr, eller på anden måde gør det mere tidskrævende at fotografere.

Fotografering pr. time: 995 kr.

Hvis optagelserne til FirmaProfil finder sted på en anden lokation end optagelserne til PortrætBasis-pakken må der påregnes:

500 kr. i opstartsgebyr pr. lokation.

3,53 kr. pr. kilometer.

Beregn din pris

Alle priser er excl. moms.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem