Wellmore A/S

Wellmore A/S har et af Danmarks største showroom på 1.400 m2 med en bred vifte af wellness-produkter til såvel udeliv som indeliv. Wellness-delen omfatter blandt andet swimmingpools, udespa og udebrusere, og til hjemmets badeværelse eller wellnessrum forhandles et stort udvalg af spabade, dampkabiner, brusekabiner, badekar, saunaer og et af landets største udvalg af infrarøde løsninger.

Wellmore A/S gik hele vejen, da man ikke følte at det eksisterende billedmateriale af virksomhedens spabade, badekar og infrarøde produkter kunne løfte opgaven, og valgte – i tæt samarbejde med Firmafotograferne – at bruge den nødvendige tid og penge på at få indrettet et hjørne af deres showroom så det med et snuptag kunne laves til et improviseret studie.

Det har efterfølgende vist sig at være en rigtig god idé, ikke mindst fordi man nogen gange har brug for at få relativt få produkter fotograferet og derfor helst ikke skal spilde for mange mandetimer på forberedelserne. Hurtigt og effektivt, og dermed bestemt også billigere for virksomheden på den lange bane.

Firmafotograferne har fotograferet alle Wellmores medarbejdere og produkter i virksomhedens egne lokaler i Egtved, på nær et par færdige pool-løsninger som er fotograferet hos kunderne.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at løfte jeres markedsføringsmateriale til et nyt niveau? Klik nedenfor for at beregne en pris på netop jeres opgave, eller kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder – vores kontaktoplysninger findes her, og vi har altid kaffe på kanden eller tid til en snak i telefonen.

 

Beregn din pris

 

“Vi føler, at vi har fået en sober og realistisk rådgivning hele vejen gennem forløbet, og vi har fået et slutprodukt leveret, som er nemt at arbejde med i dagligdagen og som præsenterer vores virksomhed og vores produkter på en rigtig god måde overfor kunderne.”

– Charlotte Pedersen, Direktør, Wellmore A/S