Engelhardt A/S

Engelhardt A/S sælger et bredt sortiment af bager- og konditorråvarer, og kunderne er danske bageri-, catering og konditorvirksomheder eller sammenslutninger af disse.

De primære produkter er forskellige konceptløsninger, der optimerer produktionen og sikrer en ensartet kvalitet. Koncepterne er baseret på fremstillingen af rugbrød, specialbrød, rundstykker, bløddej og konditori.

Engelhardt A/S etablerede for nogle år siden et lille fotostudie for selv at kunne lave produktfotos, og som direktør Percy Enevoldsen tørt udtrykte det: “Det tog rigtig lang tid at lave billederne selv – til gengæld blev resultatet ikke særlig godt…!”

Firmafotograferne har fotograferet Engelhardts medarbejdere, og har lavet billeder af mange af de færdige brød og kager, der kan laves med Engelhardts konceptløsninger. Langt de fleste billeder lavet i Engelhardts egne lokaler i Vejle.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at løfte jeres markedsføringsmateriale til et nyt niveau? Klik nedenfor for at beregne en pris på netop jeres opgave, eller kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder – vores kontaktoplysninger findes her, og vi har altid kaffe på kanden eller tid til en snak i telefonen.

 

Beregn din pris

 

“Efter en produktfotografering på egen hånd, som endte med at være for tidskrævende og ineffektiv, valgte vi at investere i en professionel produktfotografering, samtidig med at vi indgik et samarbejde med en af landets bedste konditorer om at lave en række meget smukke kager, som kunne inspirere vores professionelle kunder og forhåbentlig hjælpe dem til et bedre salg.

Billederne endte med at blive langt over forventning, og selve forløbet tog en brøkdel af den tid, vi selv ville have brugt.”

– Jørn Bank Larsen, Produktchef, Engelhardt A/S