Mad

Når tænderne skal løbe i vand...

Markedsføring af mad er om noget en visuel opgave, specielt fordi der er en lang række egenskaber ved maden, som ikke lader sig markedsføre "på afstand": Smagen, teksturen, friskheden - alt dette skal oversættes til noget visuelt, som vi kan opfatte instinktivt, hvis reklamen skal have den ønskede effekt.

Vi hjælper kunderne med opgaver, som spænder lige fra det enkle, hurtige produktfoto (bagels og brød i galleriet ovenfor), til de store projekter med top-professionelle specialister og stylister, som har forberedt kager i flere dage (samlingen af de fantastiske tørkager på billede 4 i galleriet), og vi har den samme seriøse og kompromisløse tilgang til projektet, uanset omfanget.

Det er ikke altid, at vi som fotografer får et indblik i resultaterne af vores arbejde, men i ét tilfælde var det meget tydeligt: Når nye markedsføringsmaterialer er med til at flytte virksomheden fra 200 til 600 kvadratmeter lokaler på under to år, er der noget, der har virket efter hensigten!

Vi arbejder gerne sammen med alle, uanset virksomhedens størrelse, og sætter en ære i at skabe det bedst mulige resultat med et givent budget.

Kontakt os og få en snak om jeres muligheder, og lad os se, om vi skal mødes over en kop kaffe og en kage og snakke videre.