Hunique Dog Event

Portrætfotografering af din hund

Nu har du muligheden for at få et “hunikt” portrætfoto af din hund i forbindelse med Hunique Dog Event – vi er på plads med et mini-studie, hvor vi tilbyder individuelle portrætfoto-sessioner for din hund. Vi tilbyder både de mere konventionelle hundeportrætter og de sjove “fang-en-godbid”-portrætter som virkelig viser din hund fra nogle helt nye sider.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle hunde egner sig lige godt til at jagte godbidder i luften, enten fordi de ikke har lyst, eller fordi de bliver distraheret af de nye omgivelser, så lige her er der ingen garantier for et godt resultat – det er virkelig dagsformen, der afgør om vi får det rigtige billede i kassen. Vi anbefaler derfor altid at få lavet et par gode portrætter af hunden før vi går i gang med at lege med godbidder.

Der er afsat 15 minutter pr. hund, så vi har forholdsvis god tid til at hunden når at slappe af og vænne sig til omgivelserne og fotografen.

Pris: 499,- kr. inkl. moms for en portrætsession med to færdige billeder, leveret digitalt i både maksimal opløsning og i en størrelse til brug på f.eks. Facebook og hjemmesider.

Bemærk, at prisen ikke inkluderer decideret retouchering som f.eks. fjernelse af halsbånd og lignende.