fbpx

Portrætfoto – Coachers

Historien om Coachers og deres portrætfotos er næsten et studie i tilfældigheder og netværk, hvor der trækkes en lige linie fra fotograferingen af en anden kundes regnskabspræsentation (foretaget af Thomas Mygind) over en portrætsession med Thomas selv, til en komplet portræt-serie for samarbejdspartneren Coachers med Preben Braagaard i spidsen.

I forbindelse med en overhaling af deres hjemmeside, ville Coachers gerne have et lysere og mere moderne udtryk til deres medarbejder-fotos, og derfor drog hele flokken fra Horsens til de hellige haller i Kolding, hvor vi over en lang eftermiddag lavede en komplet portfolio med både formelle og mere afslappede billeder af alle medarbejderne. Ønsket var, at man gerne ville have billeder, hvor den enkeltes personlighed trådte frem, både i udtryk og i mimik, så det blev en dag med rigtig mange store grin og vilde fagter, men også med nogle rigtig gode billeder i kassen.

Billederne er for så vidt meget enkle, men det vigtige er, at de er resultatet af nogle grundige overvejelser fra virksomhedens side. Det kan godt være, at det “blot” er et portrætfoto på en lysegrå baggrund, men det er ikke noget tilfælde, at de ser ud som de gør.

Overvejer du at få opdateret dine medarbejderes portrætfotos på samme måde? Se mere om priser og hvilke muligheder, du har som kunde, på siden om portrætfotos til erhverv.