Portrætfoto – Anette Rasmussen

Anette stod for at skulle præsentere sin nye hjemmeside på http://rasmusco.dk, og i den forbindelse følte hun ikke, at hendes daværende portrætfoto havde det rigtige udtryk i forhold til det, hun gerne ville stå for. Samtidig ville hun gerne have en portfolio af billeder at vælge fra, afhængig af, hvilken sammenhæng billedet skulle bruges i, så det lå lige for at vælge PortrætPortfolio, som er vores foretrukne pakke til de kunder, der ønsker at øge deres personal branding-indsats.

Vi forsøgte at nå omkring så mange facetter af Anette som muligt, og det var meget vigtigt for hende at vi både viste den afslappede, feminine Anette med et stort smil, og den seriøse, super-erfarne forretningskvinde som hun også er; en opgave som helt klart lykkedes – hvis vi nu skal sige det selv…

Prismæssigt er vi med 3.500 kr. plus moms i den højere ende, da en PortrætPortfolio er en tidskrævende opgave. Der er afsat 3 timer til fotograferingen, og vi ender med RIGTIG mange billeder at vælge mellem – galleriet nedenfor er kun et lille udpluk af de færdige billeder.

Tryg og tillidsfuld atmosfære

Portrætfoto erhverv

Anders’ behagelige personlighed skabte hurtigt en tillidsfuld atmosfære under optagelserne. Anders formåede både at rådgive og skære igennem med sit professionelle blik, når det var nødvendigt, så jeg var på intet tidspunkt i tvivl om hans dømmekraft med henblik på at skabe det bedste resultat.

Anette Rasmussen